za 22 jan. | Leuven

Buren gaan toneelkijken: januari 2022

Kom mee met je buren genieten van theater! We gaan kijken naar de The Nation van De Reynaertghesellen. We vertrekken samen met de fiets om 19u30 en/of we rijden met enkele auto's.
Buren gaan toneelkijken: januari 2022

Tijd en locatie

22 jan. 2022 20:00 – 23:05
Leuven, Redingenstraat 4, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Kom samen met je buren genieten van theater door op de knop hieronder te drukken en je gegevens achter te laten. De betaalinstructies krijg je dan via email.

Lukt het niet? Stuur een mailtje naar Lizvdb@gmail.com. 

Tarief: € 11. Kortingtarief: € 10. Abonnees: € 0.

Deel 1 van The Nation bekijken we in januari. Deel 2 bekijken we in maart. In de voorstelling van maart speelt uw webmeesteres, Liesbet van nr. 10, ook mee!

Een elfjarig kind is verdwenen. Waar je een grote gezamenlijke zoekoperatie verwacht, zien we vooral losgeslagen individuen die zichzelf aan de hand van deze tragedie profileren. The Nation is een actuele theaterthriller over een op hol geslagen multiculturele samenleving. In zes spannende afleveringen houdt The Nation ons een spiegel voor over beeldvorming en identiteit: welk beeld hebben wij van de ander en welk beeld presenteren wij van onszelf? Zien we de ander als individu of als stereotype: de radicaliserende islamist, de linkse Gutmensch, de amorele ondernemer?

REGIE :   STEVEN BEERSMANS & JONAS VAN THIELEN 

Meer info op de website van de Reynaertghesellen

Deel dit evenement